lördag 25 augusti 2012

Mamma dotter dag

Vilken underbar dag det var igår.
Jag och min mamma hade en hel dag tillsammans, bara hon och jag. Det var så kul!
Först åkte vi till Smultrongården och njöt av allt fint. Sen fortsatte vi till Noramarken. Marken bjöd på det vanliga, strumpor, t-shirt i alla dess varianter, fryspåsar, godis och ännu mer strumpor..
Vi gick ner till fiket nere vid sjön, njöt av utsikten, drack kaffe, åt Noraglass och pratade om när mamma var liten. Det finns så mycket jag inte vet som jag måste få veta.

Sen han vi även med att titta in i antikhandeln. Hittade en sådan fin gammal kista, måste nog åka tillbaka och köpa den. Tänk er den bredvid kaminen, perfekt att ha ved, tändklossar mm i. Då behöver man inte vara rädd för att små barnmunnar ska få tag i allt knasigt..

När jag kom hem stod det en stor bukett med röda rosor på bordet. Grattis på namnsdagen! Vilken överraskning, jag blev sååååå glad!!

Kvällen avslutades hemma hos familjen Svinghammar/Reinholdsson med en tre rätters. God mat, gott sällskap och Ronja o Selma lekte hela kvällen lång. Perfekt avslutning på dagen.
Tog med en liten "tack för maten" blomma ;)

1 kommentar:

  1. Har en likadan kista står i källaren och väntar på att bli avtorkad och utplacerad i hemmet :) och två likadana blommor i mitt sovrumsfönster!! Tror vi har samma smak du..! :) kram på dig

    SvaraRadera